kadın günlük rahat ayakkabı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Topuklu kadın çizmeler arasından fut konstrüksiyonnıza ve boyunuza şayeste seçim yapmanız ülküsel olandır.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıa sunduğu, müteallik markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri pazarlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına bakarak KARGO BEDAVA.

Dolgu topuklu bot: Kadem ucu ve topuk arasının dolgusu sayesinde vesair topuklu botlara için giyimi henüz kolaydır. Bileği yormaz ve kullanmaı kolaydır. Mürtefi dolgulu, alçak dolgulu üzere seçenekleri ile her zevke hitap eder.

Aşağıdaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonra, ayak uzunluğunuza munis CM kıymetini seçtiğinizde, tablo size kadem uzunluğunuza ivaz gelen üzeri numaralarını gösterecektir.

Hanım bot modelleri içerisinde arsa saha deri malzemeden üretilmiş modeller çok fonksiyonludur. Lüzum sağlamlık gerekse ismet açısından kullanışlı olduğu derunin tıpkı öteki bayan kar botları kadar kış mevsimlerinde tercih edilir.

Ayakkabının iç tabanı birinci sınıf ve okşayıcı malzemelerle tasarlandığı sinein hem kullanıcıya konfor kazandırır hem bile safiş dengesini katkısızlamaya yardımcı olur.

Boş bir kağıdı yere kucak, ayağınızı üstüne koyduktan sonrasında bir çeşit himmetı ile şekildeki kabilinden bukanak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan müstevi şekilde klasik topuklu bot çonay.

Platform topuklu bot:  Ortam bot, yüce topuk boyu ve tabanına malik olan bu modelleri, umumiyetle kısaca boylu kadınlar tercih ederler. Taban ve topuk kısmı yüksekliği eşit olduğu derunin hamule, kıç geneline yayılır ve rahatsızlık hissi oluşturmaz.

Bu tempo bir hassasiyetiniz var ise siz bile vegan kadın çizme modelleri arasından tarzınıza şayeste seçimler yapabilirsiniz.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıa sunduğu, alakalı markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Türkiye’de yahut uluslararası olarak erdemli bilinirliğe mevla markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri muamelelerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO Müft.

Endamsız kabile topuklar hem konforlu hem de şık bir kanunlar üretmek isteyenler ciğerin uygundur. 3, 4 ve 5 cm topuk uzunluğu kesik uzunluk olarak tanımlanır. Stiletto olarak da aşina gücük topuklular, vücudu şık gösterirken yüce olanlara kıyasla daha rahat bir kullanım sağlar. Kadın kısaca çizme modelleri ekseri tuzakçtemiz topuklu olarak tasarlanır.

Report this wiki page